Voedingsadvies op maat

Eet, maar met een andere mindset !!!

We weten vaak wel wat goed en niet goed is voor ons zelf. Maar om ons eetpatroon te veranderen hebben we vaak veel moeite. We komen snel weer terug bij de oude gewoontes. Maar dat gaan we samen aanpakken stap voor stap. Dit plan bestaat uit 30 stappen verdeelt over 10 weken. De ene stap gebruik je misschien al, de andere stap zal even wennen zijn.

We beginnen met een vrijblijvende kennismaking, daarna maken we een afspraak voor een intake gesprek. Aan het einde van de kennismaking zal ik je vragen om een week lang een voedingsdagboek bij te houden.

Tijdens een uitgebreide intake probeer ik inzicht te krijgen in jouw leefsituatie, je doelen, wensen en overige zaken die van belang zijn. Aan de hand van de vragen en het ingevulde voedseldagboek, doen we nog een paar metingen, zoals het berekenen van je BMI, opmeten van je buikomtrek en bepalen van je vetpercentage. 

Daarna plannen we de vervolg afspraken, tijdens deze vervolg afspraken wordt ook altijd gewogen. Daarnaast zullen we diverse onderwerpen bespreken zoals bewegen, welke stappen gingen goed, waar had je moeite mee en wat we kunnen aanpassen / veranderen. Mijn doel is om jou lekker te laten eten, maar dan met een andere mindset dan daarvoor. We eindigen dan met een op maat gemaakt advies.

Afhankelijk van je doel en de voortgang, kunnen we het verdere traject bepreken, te denken aan hoeveel vervolgafspraken er nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken.

Betalingen zijn per behandeling of via een rittenkaart, m.u.v. het intake gesprek en extra weegmomenten.

 

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Instagram
deltoideus.nl download